ONZE KWALITEIT

Binnen "Señorio de Jaime Rosell” is er alles op gericht om olijfolie van een uitzonderlijke kwaliteit te produceren. Onze bedrijfsfilosofie staat ten alle tijden centraal, van de olijfboom tot aan uw tafel.

De zeer hoge kwaliteit van "Señorio de Jaime Rosell" extra vierge olijfolie begint in het veld, middels moderne teeltmethoden waarbij het milieu respectvol behandeld wordt. De brede opleiding en expertise van onze ingenieurs, stelt ons in staat ieder facet van de teelt te controleren, dit zijn de beste voorwaarden voor een uitstekend eindproduct.

Belangrijke detail is dat de olijven, in zijn ideale rijpingsfase, enkel met de hand geplukt worden. Direct na de oogst worden de vruchten verwerkt, middels persing bij lage temperaturen wordt er in twee fasen de olie gewonnen die in roestvrij stalen tanks worden opgeslagen. De olijfolie van "Señorio de Jaime Rosell" extra vierge wordt pas bij bestelling gebotteld zodat zijn bijzonder verfijnde smaak behouden blijft.

De kwaliteit van dit product wordt bevestigd door "Escuela Española de Cata”, een onafhankelijke Spaanse keuringsinstantie en deze heeft "Señorio de Jaime Rosell" olie het kwaliteits zegel "Producto Recomendado" (aanbevolen product) toegekend.

 

 

Máximum padel
Beneoliva - Scdad. Coop. V.L. - C/ Alquibla, 6. C.P. 03390 Benejúzar - tel.965.356.200
www.beneoliva.com